Welkom op onze website Welkom op onze website Bekijk onze verzekeringen

Wie zijn wij

Kantoor Stragier, Uw onafhankelijke verzekeringsmakelaar in het hart van West-Vlaanderen. Ons kantoor heeft meer dan 45j ervaring, verspreid over 3 generaties.

Hier staan de zaakvoerders Philiep en Vincent klaar voor al jullie vragen betreffende verzekeringen en spaar- en beleggingsproducten. Omdat ieder bedrijf en persoon anders is gaan zij samen met de klant op zoek naar de meest gepaste oplossing.

Service is hierbij een constante in het verhaal. Dit gaat van het informeren van de klanten bij een offerteaanvraag, het adviseren bij wijzigingen of  problemen, tot het snel en correct afhandelen van schadegevallen.

Omdat we ons nu éénmaal in het digitale tijdperk bevinden hebben wij ervoor gezorgd dat we naast de traditionele kanalen ook bereikbaar zijn via Whatsapp en Messenger, zo bent u altijd maar een klik verwijderd van uw vertrouwde makelaar.

Alt Text

Ons team

Philiep Stragier
Zaakvoerder

Neemt de dagelijkse leiding van het kantoor op zich. Advies in verzekeringen, expertises en schaderegelingen.

Greet Plancke
Schadebeheer

Is verantwoordelijk voor de schade-aangiftes, schaderegelingen, polisopmaak en klantenbeheer.

Vincent Stragier
Offerte-aanvraag

Is samen met Philiep verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en is productieverantwoordelijke voor de KMO’s en particulieren.

Hannelore Houwen
Kredieten en beleggen

Hannelore geeft u beleggingsadvies op maat en helpt u verder met uw kredietvragen (hypothecair & consumenten) of fiscale vragen.

Filip Verplancke
Verzekeringen

Filip is productie medewerker met ervaring in de verzekeringssector, U kan bij hem terecht voor al U vragen ivm verzekeringen.

Leave Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

× Chat live met ons !